• Kapsalon Michel van der Held Baarn

Onze nieuwe naam

Michel van der Held een master-stylist met meer dan dan 22 jaar ervaring in het kappersvak, een een kapper in hart en nieren. Soms is het tijd voor verandering want naast Michel bestaat het team uit een topstylisten met passie en liefde voor het kappersvak.
De toewijding, doorzettingsvermogen, creativiteit en collegialiteit geeft een geweldige dynamiek op de werkvloer. Dit zorgt mede voor de mooie creaties.

Wigs & Hairweaves
Marjorie met Wigs & Hairweaves, gespecialiseerd in haarstukken en pruiken heeft een geheel eigen expertise.
De samenwerking met Michel van der Held Haar & Make-up  bleek een goede aanvulling te zijn.
Na 3 jaar vinden wij de tijd rijp om alles onder 1 noemer te brengen.
1 naam, 1 bedrijf, 1 team, wij werken samen. Samen komen wij tot de mooiste creaties en vullen wij elkaar perfect aan.

Verandering
In korte tijd is er veel veranderd binnen ons bedrijf, wij zij dan ook trots dat wij een nieuwe topstyliste Monique hebben aangetrokken en een nieuwe stagiaire Janine, beiden zijn een goede aanvulling binnen ons team. Bibi is al een aantal jaren werkzaam binnen ons bedrijf en ontwikkeld zich op raptempo door. Toen wij 3 jaar geleden verhuisden naar onze huidige locatie aan de Nieuwstraat 19 in Baarn hadden wij de naam Hairglow al vastgelegd. Wij waren toen al Hairglow alleen besloten wij om onder Michel van der Held Haar & make-up en Wigs & Hairweaves verder te gaan. We opereerde onder 2 namen maar wij waren al 1 bedrijf.

Een nieuw jaar, nieuw team, nieuwe mogelijkheden
Noem het een lange aanloop of wenperiode maar eind vorig jaar vonden wij de tijd rijp om onder onze nieuwe naam verder te gaan. Toen was niet het moment maar nu wel, gewoon op gevoel.
Een nieuw jaar, nieuw team, nieuwe mogelijkheden.
Wij hopen jullie te mogen (blijven) verwelkomen in het nieuwe jaar en de jaren daarop!
Wij hebben er in ieder geval zin in!